Tuincentrum westerlaken

Een nieuwe look voor je tuin met een sierhek!

Hekwerk

Een nieuwe look voor je tuin met een sierhek!

Geplaatst op

Snel een nieuwe look voor je tuin maken is een van de leukste dingen die je kunt doen. In deze blog gaan we het je makkelijk maken. We zorgen ervoor dat je sowieso ideeën hebt om aan de slag te gaan met je sierhekwerk. Kijk met ons mee en doe je voordeel ermee.

Klassiek

Een klassiek hek komt in vele soorten en vormen. Denk aan een klassiek of een victoriaans design met veel weelderige decoraties als bloemen. Supermooi om je tuin een mooie nieuwe look te geven. Het maakt dan niet uit of het hek aan de voor- of achterkant zit! De buren zullen zeker jaloers zijn.

Franse stijl

De laatste tijd wordt de Franse stijl steeds populairder. Het is niet verwonderlijk, want er straalt behoorlijk wat chiqueheid vanaf. We zien in dit design vaak de Franse lelie terugkomen. Dat is een symbool dat heel erg bij Frankrijk hoort. Dit type hekwerk past prachtig bij een mediterraanse tuin. Combineert gerust met natuursteen en planten en bomen uit Zuid-Europa. Er zijn er een groot aantal die gewoon in Nederland de winter kunnen overleven.

Minimalistisch

Een minimalistisch hekwerk is ideaal voor een moderne tuin met veel stenen, antraciet tinten en grind. Dit is een stijl waar veel in gebeurt met weinig middelen. Erg mooi om te zien hoe de verschillende elementen in de tuin samenwerken en een sterk geheel vormen waaruit een bijzondere sfeer opstijgt. 

Stappenplan

Hoe kun je nu het beste een tuin indelen. We zetten voor je op een rij:

  • Stap 1: kies je stijl en concept, dat werkt gerichter
  • Stap 2: Bepaal je budget.
  • Stap 3: Bepaal of je zelf of een expert je tuin gaat aanpakken
  • Stap 4: Check of je binnen je budget blijft
  • Stap 5: Geniet van het eindresultaat!

Veel plezier met je nieuwe tuin!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden