Tuincentrum westerlaken

Het echte werk

Het echte werk

Geplaatst op

Altijd geïnspireerd geweest door programma’s en magazines hoe je tuin eruit moet zien, maar nooit geweten waar je moest beginnen? Laat je door middel van dit artikel dan inspireren om de stap te zetten. Met echte specialisten gaat jouw droomtuin werkelijkheid worden.

Creëer je droomtuin

We willen het allemaal, maar het is altijd zoveel ‘gedoe’. Maar waarom zou je het dan ook zelf doen? Schakel hulp in en zorg dat je onnodige zorgen verdwijnen en geniet! Bij siebergroep.nl krijg je de hulp die je nodig hebt voor een tuindesign. Sterker nog, hier wordt gewerkt met een geheel moderne methode. Door jouw ideeën te realiseren met de touch van de professionals kunnen de mooiste ontwerpen realiteit worden. Het bedrijf zelf zal je helpen om bijvoorbeeld aan je zon- en schaduwlocaties te denken. Een inmeting te doen en je persoonlijke belangstellingen in het puzzeltje verwerken. Na dit alles is het dus mogelijk om digitaal door je tuinontwerp heen te lopen om nog eenmaal zeker te weten of dit echt is wat je wilt. We bedoelen, hoe modern wil je het hebben!

Finishing touch

Mooie planten bakken, meubels en bloemen. Het zijn de laatste ingrediënten voor het definitieve ontwerp van jouw droomtuin. Tegenwoordig is het hip om voor mooie grote plantenbakken of potten te gaan en kun je je haast geen tuin meer voorstellen zonder een heerlijke loungehoek om heerlijk te ontspannen. Niet te vergeten dat je natuurlijk ook verlichting nodig hebt om de zomerse avonduurtjes ook nog even na te genieten. Spotjes zijn dan wel het meest van deze tijd. Dit omdat het overal kan. Je kunt ze in je tegels op de oprit laten verwerken, in je overdekte overkapping of bij je serre laten plaatsen. Ook geeft het een mooi effect als je de spotjes in de aarde verwerkt onder een plant of boom. Het licht schijnt dan van onder naar boven toe en kan een heel gaaf effect geven aan je tuin in de avonduurtjes. Je hoort het al, ideeën zijn er genoeg. Weet jij al wat jouw idee gaat worden? Blijf dan vooral niet stil zitten en geef je tuin een wonderlook.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden