Tuincentrum westerlaken

Hoe maak ik mijn bedrijf veiliger ?

Hoe maak ik mijn bedrijf veiliger ?

Geplaatst op

Het beveiligen van je woning is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen, immers je familie en jij wonen er, slapen er en moeten er natuurlijk vrij zijn en veilig. Het grootste gevaar voor je woning komt van inbrekers. In deze blog gaan we je vertellen hoe je deze uit je woning kunt weren.

Doe een inbraakpreventie check

Wanneer je wil dat je woning een stuk veiliger is, doe dan een inbraakpreventie check. Dit is een analyse van de verschillende sloten op de deuren en afsluitingen van de ramen. Gewoon om te zien of alles nog up to date is. Sommige woningen hebben sloten die al best wel oud zijn en aan vervanging toe. Criminelen zitten niet stil en weten precies hoe ze sloten, zeker die verouderd zijn, open moeten krijgen. Het is daarom erg belangrijk om te zorgen dat je de nieuwste sloten op de deuren en ramen hebt. Wanneer je je zelf niet capabel acht om dit te doen, kun je een slotenmaker bellen. Hij of zij weet precies welke sloten vervangen moeten worden. Deze expert geeft jou dus een inbraakpreventie advies. Het is mooi om te zien dat deze expert ook direct aanpassingen kan doen aan je woning, zodat het direct veilig is. Je moet natuurlijk ook niet te lang wachten om bepaalde sloten te laten doen. Wanneer je in de omgeving van Amsterdam woont raden we je slotenmaker amsterdam aan.

Tips om inbrekers buiten de deur te houden

We hebben een aantal tips voor je om inbrekers buiten de deur te houden. Het is echt heel makkelijk, je moet ze niet uitnodigen om naar binnen te komen. Een van de dingen die je kunt doen is zorgen dat er geen waardevolle spullen op tafel liggen die ze vanaf de straatkant kunnen zien. Zeker niet als je op vakantie bent of een weekend weg. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de post uit de brievenbus is. Postbodes duwe  lang niet altijd de post helemaal naar binnen, waardoor het uit de brievenbus steekt en inbrekers direct kunnen zien dat je niet thuis bent, want anders had je de post wel uit de brievenbus gehaald. Verder is het belangrijk om te zorgen dat gordijnen open en dicht gedaan worden. Dit kun je laten doen door een automatisch systeem dat je installeert of familie of vrienden vragen dit voor je te doen. Daarnaast kun je ook zorgen dat het huis er een beetje rommelig uitziet zodat het niet zo vakantieachtig netjes is in de woonkamer. En wat dacht je van een lamp die automatisch aan een uitgaat of van afstand te bedienen is? Allemaal trucjes om de inbreker op het verkeerde been te zetten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden