Veel mensen willen graag weten of er ook een toepassing is voor een gietvloer in de tuin. Wij nemen in deze tekst het een en ander met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je gaat nadenken over een gietvloer bij jou thuis. Lees snel verder en doe je voordeel met de informatie. 

Kan een gietvloer in de tuin gebruikt worden?

Een gietvloer is iets wat veel mensen erg tof vinden. Maar is het ook wel iets voor in de tuin? Om eerlijk te zijn is het geen vloer voor onder de naakte sterrenhemel. Dat komt omdat de vloer gemaakt is van kunststof en dat kan niet goed tegen UV-licht. Daarbij moet de vloer drogen op een egale ondervloer, ook niet per se iets wat je vindt in de tuin. Maar! Je kunt de vloer natuurlijk wel in een tuinhuis leggen. Dan heb je een goede basis voor de rest van het interieur waar je van kan genieten. Meer weten over een gietvloer? Kijk op gietvloer.nl.

Een gietvloer in je tuinhuis 

Wanneer je een strak interieur wilt maken in je tuinhuis (we bedoelen een mooi afgewerkt en geïsoleerd tuinhuis en geen houten schuurtje), dan is het heel goed mogelijk dat je daar dan een gietvloer in legt. De vloer heeft allerlei voordelen voor je in petto. Omdat de vloer van kunststof gemaakt is, kun je hem gemakkelijk schoonmaken met water en schoonmaakmiddelen. Daarbij kan de vloer een zeer sterke belasting aan en slijt niet snel. Prima dus voor een tuinhuis. Sommige mensen maken van hun tuinhuis een atelier om in te schilderen. Supertof om daar dan zo’n mooie vloer in te leggen.

Omdat de vloer gemaakt is van kunststof kun je altijd de juiste kleur kiezen voor je vloer, dan past het altijd bij je design.

Op onze site vind je veel meer leuke dingen waarmee jij je woning of tuin helemaal top kunt maken. Lees dus onze blogs en laat je inspireren.